Freshford Village Forum on the Climate & Nature Emergency Thursday 28th January 7pm – 9pm

			start
Welcome and agenda Parish Council as enabler; Levers of influence	Cllr John Adler	5 mins	7.00pm
Big picture Climate Emergency , the time for action is now! What can communities achieve.	Merlin Hyman OBE (CEO Regen)	10 mins	7.05pm
B&NES what are the big local issues, what are their big policies, what they need communities to deliver in the next 10 years	Cllr Sarah Warren B&NES cabinet member for Climate Emergency & Neighbourhood services	10 mins	7.15pm
Any questions? (ideas to also come in through chat facility)	Open to all (JA to chair)	10 mins	7.25pm
Topline of questionnaire results. Next steps process - we will break out into groups to come up with ideas around themes. Then feedback.	Tania Pascoe	10 mins	7.35pm
Break out groups	All	30 mins	7.45pm
BREAK		5 mins	8.15pm
Groups feedback	Group facilitator to present: TOP 3 wishes/goals TOP 3 initiatives Quick next steps, post this meeting that the group can do	30 mins. (Each group has 3 mins to feedback)	8.20pm
Thank you & what next? We will collate all the ideas. Over next 2 weeks you have time to digest, please keep ideas coming. We will send out a summary. Community to set up working groups.	Tania Pascoe	5 mins	8.50pm

Total time = 1.55 hrs